Queer boeken
wee wee wee punt muis punt en el - Erik van Os & Elle van Lieshout
Terug naar alle boeken
Liefde 7+
Erik van Os & Elle van Lieshout

wee wee wee punt muis punt en el

Illustraties door: Georgien Overwater
Leen dit boek
Uitgeverij: Maretak
ISBN 9789043701501

Muis heeft geen man en daar baalt ze van. Ze is al heel erg lang op zoek, maar het lukt haar steeds maar niet om een leuke man te vinden. Ze besluit het daarom via het internet te proberen, op wee wee wee punt muis punt en el. Ze krijgt meteen allemaal mailtjes: van vis, van rat, van mol en van kat. Maar de juiste man zit er voor haar niet tussen. Ze wordt helemaal wanhopig en weet niet meer wat ze moet doen. Ze wil al helemaal geen man meer. Ze wil een… een… een… een vrouw!

wee wee wee punt muis punt en el is bij Uitgeverij Maretak verschenen in de serie Schelpjesboeken, een serie voor kinderen die nèt kunnen lezen. Het boek is geschreven op AVI-niveau M3 en bevat een ontzettend grappig en origineel liefdesverhaaltje over een muis die hoopt liefde te vinden via een datingsite.

TIP!
Erik van Os en Elle van Lieshout hebben samen nog veel meer geweldige en grappige boeken geschreven. Zo maakten ze ook Heertje en Meneertje, over twee mannen die allebei hun droomhuis bouwen. Als de huizen klaar zijn, missen ze iets héél belangrijks: elkaar!

Terug naar alle boeken