Queer boeken
Julian gaat naar een bruiloft - Jessica Love
Terug naar alle boeken
Gender Liefde liefde4+
Jessica Love

Julian gaat naar een bruiloft

Vertaald door: Loes Randazzo
Leen dit boek
Uitgeverij: Randazzo
ISBN 9789493007086

Julian gaat samen met zijn oma naar de bruiloft van twee bruiden. Daar ontmoet hij Marisol en de twee kinderen raken meteen bevriend. Ze sluipen bij het diner weg om te gaan spelen en Julian wil zich verkleden als fee. Ondertussen speelt Marisol met een hond, in de modder. Haar prachtige jurk zit al snel onder de vlekken… Gelukkig heeft Julian een plan: hij verandert haar ook in een prachtige fee!

Met haar eerdere prentenboek Julian is een zeemeermin zorgde Jessica Love ervoor dat lezers helemaal verzot raakten op Julian. Fans kunnen hun geluk niet op met dit tweede prentenboek over dit aandoenlijke personage, want het is weer een heerlijk en liefdevol verhaal. Ook de illustraties zijn stuk voor stuk weer prachtig. Een geweldig prentenboek in veel verschillende opzichten.

TIP!
Veel kinderenboeken zijn niet alleen leuk om voor te lezen, ze zijn vaak ook erg geschikt voor leuke teken- of schrijfopdrachten. Na het voorlezen van Julian gaat naar een bruiloft, kun je bijvoorbeeld met de klas feeën gaan tekenen: laat de kinderen een zelfportret maken van zichzelf als prachtige fee!

Terug naar alle boeken